Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Videó: ilyen egyszerű a mobilfizetés Magyarországon

2012/09/21. - írta: Mobilpénztárca

Közérthetően a mobilfizetésről: ilyen könnyen vásárolhatunk, fizethetünk be számlát a telefonunkkal.

Nemrég Szetnics László, a MasterCard mobilfizetésért felelős regionális vezetője beszélt a TV2 Mokka című műsorában a mobilfizetés újdonságairól, előnyeiről, a hazai fejlesztésekről. A szakembert Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharat faggatta.

A videóhoz kattints ide!

Ahogy a műsor ajánlója fogalmaz, "Már nincs messze az az idő, amikor a mobiltelefonunkat is használhatjuk fizetésre. Szetnics László, a MasterCard mobilfizetés szakértője elmondta, hogy egy okostelefonra letölthető alkalmazással egyszerűen és biztonságosan használhatjuk a bankkártyánkat, miután regisztráltuk. Számlák befizetésére, netes vásárlásra is alkalmas lesz így a készülék, a fizetési tranzakciók körét pedig folyamatosan bővítik a szakemberek."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr1004793627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása