Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Új kártyaelfogadóval bővül az applikációba építhető fizetési megoldás

2015/10/05. - írta: Mobilpénztárca

Újdonságot jelentett be a napokban a Cellum: Európa vezető mobiltárca-szolgáltatója megállapodást kötött a Credorax nemzetközi kártyaelfogadóval. Mutatjuk, mit jelent ez a gyakorlatban.

Új kártyaelfogadóval bővül a Cellum mobilapplikációba építhető fizetési megoldása. Európa vezető mobiltárca-szolgáltatója és a nemzetközi kártyaelfogadó Credorax megállapodásának köszönhetően a Plug and Pay nemcsak több országban lesz elérhető, hanem az elfogadott valuták köre is bővül majd.

De mi az a Plug and Pay?

A Cellum Plug and Pay kulcsrakész megoldást kínál külső partnerek számára, amellyel bármilyen, akár már meglévő mobilalkalmazás mindössze pár nap alatt biztonságos nemzetközi kártyaelfogadási funkcióval bővíthető. A mobilfejlesztői csomagon keresztül elérhető a Cellum fizetési motorja, amely világszerte számos pénzügyi és távközlési szolgáltató mobilfizetési megoldását hajtja.

Többféle elfogadott valuta

A Credoraxnál úgy nyilatkoztak, hogy a Cellummal közösen olyan egyszerűen használható, többféle valutával is működő mobilfizetési megoldást  Credorax kínálnak a kereskedők számára, amellyel új, eddig kihasználatlan piacokra törhetnek be.

Jeff McAllister, a Cellum észak-amerikai és egyesült királyságbeli tevékenységéért felelős elnöke szerint a Credoraxszal való együttműködésnek köszönhetően a korábbinál még több piacot érnek el úgy, hogy közben nem kell helyi kártyaelfogadói partnerségekre támaszkodniuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr187880908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása