Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Mit jósol a Visa a mobilfizetésről?

2014/04/09. - írta: Mobilpénztárca

Újabb izgalmas prognózis látott napvilágot: a Visa fizetéstechnológiai óriásvállalat szerint már most látszik a mobilfizetés gyors térnyerése.


A mobilfizetést hatalmas fejlődését vetíti előre a világ egyik legnagyobb fizetéstechnológiai vállalata.

A Visa néhány héttel ezelőtt kiadott évértékelése szerint 2020-ra a tranzakciók több mint fele mobilon keresztül zajlik majd. Ettől nem függetlenül az e-kereskedelem térnyerése is megfigyelhető, a területen 20 százalékos növekedés volt látható tavaly.

visalogo.jpg
Úgy látják, a mobilfizetés gyorsan terjed, és az egyik legdinamikusabban növekvő üzletágat jelenti az az e-kereskedelem a fizetési kártya mellett.

A Visa egyébként éves szinten százmillió dollárnál is többet invesztál a mobilfizetési fejlesztésekbe, a szaksajtó évek óta cikkez a cég különféle mobilfizetési megoldásairól, fejlesztéseiről. Hallhattunk már azonnali átutalást lehetővé tevő alkalmazásról, felhő alapú megoldásokról és más, az iparágban érdekelt cégekkel való együttműködésről is. A legfrissebb hírek szerint belekezdtek a V.me by digitális pénztárca szolgáltatásának "piaci szintű bevezetésének előkészítésébe is".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr35988218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása