Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Jegyvásárlás mobilfizetéssel? Most igazán megéri

2013/11/30. - írta: Mobilpénztárca

Négyezernél is több eseményre, összesen 2,5 millió jegyet kínál ebben a pillanatban is az egyik legnépszerűbb hazai online jegyiroda. Legyen szó karácsonyi hangversenyről, szilveszteri koncertről, kiállításról, vagy fesztiválról, a jegy.hu-nál most ezer forintos ajándékot kap az, aki MasterCard Mobile mobilfizetési alkalmazással vásárol.

A jegy.hu kínálatából éves szinten mintegy 25 ezer rendezvény közül válogathatunk - ebben a pillanatban több mint 4 ezer eseményre mintegy 2,5 millió belépőt kínálnak. Ha december 18-ig vásárolunk náluk MasterCard Mobile mobilfizetési alkalmazással, egy ezer forint értékű kupont kaphatunk ajándékba, amit a következő vásárlásnál válthatunk be.Sőt, a leggyorsabbak még egy 1500 forinttal feltöltött Budapest Taxi kártyát is nyerhetnek.

jegyhu.jpg
Az egyik legnépszerűbb hazai online jegyirodánál - november utolsó napjaiban - a Budapest Arénában megrendezésre kerülő Lovas Világkupa jegyei a legkelendőbbek, megelőzve az Indoor Fesztivált, és a Belvárosi Színház Gyógyír Északi Szélre című darabját. A TOP 10-be bekerült még Koncz Zsuzsa és Caramel koncertje, a Láthatatlan Kiállítás, valamint több fővárosi színház egy-egy darabja is.Magyarországon száznál is több webshopban, online szolgáltatónál fizethetünk a mobiltelefonunk segítségével. A fizetésnél a bankkártyás vagy banki átutalásos fizetés mellett keressük a MasterCard Mobile logóját: az oldal megfelelő ablakában adjuk meg a telefonszámunkat, és indítsuk el a fizetési folyamatot.

Ezek után kapunk egy értesítést a telefonunkra, amely a fizetés adatait tartalmazza. Az üzenetben szerepel a kereskedő neve, a fizetendő összeg és a fizetési határidő. Végül megadjuk az mPIN kódot, kiválasztjuk azt a bankkártyát, amelyikkel fizetni szeretnénk. Ezután a telefonunkra visszaigazolást kapunk a tranzakció sikerességéről, valamint a webshop oldalán is tájékoztatnak a fizetés megtörténtéről.

A jegy.hu ajándékkupont az ügyfélszolgálat a jegyvásárlást követő 3 munkanapon belül, e-mailen küldi el, és a vásárlás napjától számított 365 napig használható fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr895668702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása