Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Nyári fesztiválok, kedvezményes jegyek - mobilfizetéssel is

2013/04/14. - írta: Mobilpénztárca

Ezekben a napokban még több nagy hazai nyári fesztiválra vásárolhatunk kedvezményes árú belépőt - akár mobilfizetéssel is.

A hazai nagyfesztiválok közül a VOLT és a Balaton Sound jegy-és bérletárai április 14-e után emelkednek, míg a Sziget május 5-ig garantálja a belépők alacsonyabb árait. A fesztiválozóknak érdemes megfontolniuk az ajánlatokat, hiszen akár több tízezer forintot is spórolhatnak azzal, ha időben vásárolják meg belépőiket.

Azoknak sem kell megijedniük, akik az utolsó pillanatban "kapcsolnak", hiszen a MasterCard Mobile alkalmazással egyszerűen és gyorsan fizethetik ki jegyüket. A mobilfizetési alkalmazás elfogadóhelyei közt több ismert jegyirodát - Jegymester, Ticket Portal, Jegy.hu - is találhatunk.

A MasterCard Mobile május végén a X. Etyeki Pincefesztiválon ajándékokkal, meglepetésekkel várja a vendégeket - ezzel hamarosan bővebben is foglalkozunk itt, a Mobilfizetés Blogon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr235222045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása