Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Okostelefont kaptál karácsonyra? Ezt az alkalmazást érdemes letölteni

2013/01/07. - írta: Mobilpénztárca

Évek óta a karácsonyi ajándékozás egyik legnagyobb slágere az okostelefon. Most mutatunk egy remek alkalmazást (azoknak is), akik nemrég kaptak ilyen készüléket.

A MasterCard Mobile magyar fejlesztésű, szuperbiztonságos mobilfizetési alkalmazás - amely lényegesen leegyszerűsíti az okostelefonos fizetést - egyre népszerűbb a felhasználók körében. Az elfogadóhelyek száma is folyamatosan bővül, mára átlépte a 120-at.  Az alkalmazás felhasználói közel 60 ezer, Android, iOS vagy Windows Phone operációs rendszert futtató mobilra töltötték le a fizetési programot.

A folyamatosan fejlődő rendszernek köszönhetően egyre több helyen lehet fizetni okostelefonnal, bankkártya számunk megadása nélkül. Az alkalmazás használatával lehetőségünk van T-Mobile és Telenor feltöltőkártyás telefonok feltöltésére, a rendszerhez csatlakozó távközlési és közműszolgáltatók csekkjeinek befizetésére, de akár színházjegyet is vehetünk, vagy rendelhetünk ebédet az ország legnagyobb ételrendelő hálózatán. Az internetes vásárlások esetén elegendő a telefonszámunkat megadni, de QR-kód szkennelésével több száz budapesti taxiban is rendezhetjük a viteldíjat.

okostelefonmobiltelefon.jpg
Ráadásul a MasterCard Mobile az egyik legbiztonságosabb fizetési mód: a rendszer 2011. októberi indulása óta nem tapasztaltak visszaélést a MasterCardMobile-lal kezdeményezett tranzakcióknál. A 0%-os csalási mutató egyedülálló a fizetési megoldások között. Az okostelefon elvesztése esetén sem tudják illetéktelenek használni az alkalmazást, hiszen minden tranzakció előtt meg kell adni egy biztonsági kódot, amit a felhasználó állít be a bankkártya regisztrációjakor.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr315002081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása