Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Akciók és kedvezmények karácsonyra a mobilfizetőknek

2012/12/15. - írta: Mobilpénztárca

Jó hír a magyar mobilfizetési rendszer több tízezer használójának, hogy több üzlet, szolgáltató is karácsonyi kedvezményeket ad vásárlásukhoz.

nobilis.jpg
Most igazán megéri mobillal fizetni, hiszen komoly kedvezményekkel, akciókkal csábítják az üzletek és a szolgáltatók a MasterCard Mobile felhasználóit.

Magyarország kedvenc borboltja, a Bortársaság 30 ezer forint feletti vásárláshoz egy Tokaj Nobilis Birtokbor 2011-et ad ajándékba. A Ggroby december 19-ig ingyenesen szállítja házhoz Magyarország területén belül a megrendelt termékeket, ha MasterCard Mobile-lal fizetünk.

Magyarország legnépszerűbb online műszakicikk-kereskedője, az Extreme Digital 5000 forint kedvezményt ad a vásárlás végösszegéből a mobilfizetési alkalmazás használóinak, ha 25 ezer forint felett vásárolnak. A különleges csokoládéiról ismert chocoMe ingyenes házhoz szállítást és egy különleges karácsonyi csokoládékreációt ajándékoz a mobilvásárlóknak. A brands.hu szintén ingyenes kiszállítással, és 1000 forintos kuponnal várja a MasterCard Mobile-os vevőket.

A jegy.hu elengedi a mobilvásárlóknak a kezelési költséget, sőt, egy 2000 forintos utalványt is ajádékoz. A játéknet.hu és a Tulli webáruház 3000 forintos kedvezményt ad a vásárlás végösszegéből (10 ezer forintos vásárlás felett), ráadásul a megrendelt terméket díjmentesen házhoz is szállítják.

Minden részlet a MasterCard Mobile karácsonyi akcióiról itt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr914965589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása