Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Akciók és kedvezmények októberben a magyar mobilfizetőknek

2012/10/10. - írta: Mobilpénztárca

Látványos akciókkal indították az októbert a MasterCard Mobile partnerei. Kedvezmények kedvezmények hátán.


Akciókkal, kedvezményekkel, ajándékokkal várják a vásárlókat a MasterCard Mobile mobilfizetési alkalmazást használó webshopok októberben. Nyolc üzlet is extra kedvezményeket ad, ha MasterCard Mobile alkalmazással fizetünk náluk.

Magyarország vezető online műszaki boltjában, az eDigital.hu-n például 20 ezer forint feletti vásárlásnál 10 ezer forintos bónuszt kapunk, ha MasterCard Mobile alkalmazással fizetünk. Ha a Netpincéren rendelünk étel-házhozszállítást, és 1000 forint feletti értékben fizetünk a mobilfizetési alkalmazással, azonnali 1000 forintos kedvezményt kapunk a rendelés értékéből.
mcmobileakciok.jpg
A veddvelem.hu különleges borcsomagokat kínál kedvezményes áron, a lira.hu-n pedig (ha 2012. október 1. – október 31. között vásárolunk MasterCard Mobile alkalmazással), Magyarország területén belül díjmentesen szállítják házhoz a rendelésünket.

Magyarországon már több tízezren töltötték le az alkalmazást, amely iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerrel működő készülékekre is elérhető. Ha MasterCard Mobile-lal fizetsz, akkor tulajdonképpen a regisztráció során létrehozott virtuális bankkártyáddal (Mobil Bankkártya) egyenlíted ki a számlát. A biztonság érdekében valamennyi MasterCard Mobile alkalmazáson indított tranzakcióhoz szükség lesz az mPIN kódodra, amit csak te ismersz. Alkalmazásoddal így csak te tudsz fizetni, tehát illetéktelenek akkor sem lesznek képesek tranzakciót indítani a készülékedről, ha a telefonodat ellopják vagy elhagyod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr484824598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása