Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Újdonság! QR-kódos vásárlás a Shopline plakátjaival

2012/09/17. - írta: Mobilpénztárca

Újdonságként jelentek meg Budapesten a hétvégén a Shopline QR-kódos vásárlásra alkalmas plakátjai: mától már él az akció.

Az egyik legismertebb magyar webshop már korábban is alkalmazta a mobilvásárlási formát, most azonban újdonságként két terméket akciós áron kínál - ha a vevők a plakátokon elhelyezett QR-kódok segítségével veszik meg azokat.

shopline3.jpg


Az egyik termék egy e-könyv olvasó, mely 7500 forintos, a másik - valljuk be, sokkal szimpatikusabb- egy Lego Darth Vader asztali lámpa, (ez mobilvásárlással 13 ezer helyett 6 ezer forintba kerül). Ráadásként a Shopline az akció időtartama alatt ingyen házhoz szállítja a megrendelt termékeket. A QR-kódos vásárlási lehetőséggel a MasterCard Mobile mobilfizetési rendszer felhasználói élhetnek, az applikáció letölthető az App Store-ból vagy a Google Playről, illetve a Windows Phone Marketplace-ről is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr524783959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása