Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Friss bejelentés: tovább terjeszkedik Ázsiában a magyar mobilfizetés

2015/06/25. - írta: Mobilpénztárca

Folytatja terjeszkedését Dél-Kelet-Ázsiában a Cellum: a legnagyobb indonéz mobilkészülék-gyártó okostelefonjain a magyar cég biztonságos mobilfizetési szolgáltatásai futnak majd.

A csütörtöki bejelentés szerint a Cellum fejleszti és üzemelteti az Evercoss ECPAY névre keresztelt mobiltárcáját, amely számos funkciót kínál a felhasználók számára: többek között

  • számlafizetésre,
  • telefonegyenleg-feltöltésre,
  • pénzküldésre,
  • QR-kódos fizetésre
  • és internetes vásárlásra lehet majd használni.

Az Evercoss évente körülbelül 3 millió mobiltelefonjára fogja gyárilag telepíteni az ECPAY alkalmazást. A mobilpénztárcát nagyszabású marketingkampánnyal, valamint a cég kiterjedt, ötvenezres kereskedői partnerhálózatán keresztül népszerűsítik majd a több mint 250 millió lakosú országban. 

„Az ECPAY izgalmas, innovatív lehetőség számunkra, hiszen a mobiltárcával termékeinket még vonzóbbá tehetjük az indonéz fogyasztók milliói számára” – mondta Sony Wangsa Putra, az Evercoss társalapítója és operatív igazgatója. „A Cellummal kötött partnerség nagy lépés egy helyi okostelefon-gyártónak, mint az Evercoss: megnyitja előttünk az utat egy olyan fenntartható fejlődés felé, ami rendkívüli előnyöket kínál az ökoszisztéma összes szereplője számára is” – tette hozzá.

Kóka János, a Cellum Global vezérigazgatója arról nyilatkozott, hogy a világ negyedik legnépesebb országában teszik biztonságossá és egyszerűvé a mobiltranzakciókat:
ecr.jpg
„Másodpercek alatt feltöltheted a telefonegyenleget, pénzt küldhetsz az ismerősöknek, befizetheted a villanyszámládat, fizethetsz a boltban, vásárolhatsz interneten, vagy akár az utcán, séta közben. Míg az Egyesült Államokban az Apple Pay és a SamsungPay az internetes és NFC-s fizetésre koncentrál, mi az Evercoss-szal együttműködve az indonéz felhasználók alapvető tranzakciós igényeinek kiszolgálására hozunk létre egy nagyszerű rendszert.”

A Cellum jakartai képviseletének és az Anabatic Technologies vállalattal kötött együttműködésének eredményeképpen helyi üzemeltetést és technológiai támogatást kínál Indonéziában. A cég indonéz irodáját a Szingapúrban nemrég megnyitott regionális Cellum központ felügyeli.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr207572980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása