Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Már mobilról is megvehetjük az európai netes vouchert

2015/06/04. - írta: Mobilpénztárca

Mobilba költözött a paysafecard: Európa legelterjedtebb internetes voucherét mobilról is megvásárolhatjuk, pár gombnyomással. Mutatjuk a részleteket.

Mi az a paysafecard?

A paysafecard tulajdonképpen egy internetes voucher, ami Európában széles körben ismert: olyan, bárki által használható, előre fizetett online fizetési megoldás, amihez nincs szükség bankszámlára vagy bankkártyára. A fizetéshez csupán a 16 számjegyből álló paysafecard PIN kódot kell megadni. A paysafecardot több ezer online áruházban lehet használni, lehet vele fizetni játékért, zenéért és számtalan egyéb szolgáltatásért mintegy félmillió elfogadóhelyen. A népszerű netes fizetőeszközhöz eddig csak a szerződött üzletben lehetett hozzájutni.
pst.jpg
Most azonban a mobilba költözött

Egy csütörtöki bejelentés szerint minden eddiginél kényelmesebben és biztonságosabban megvásárolható a paysafecard utalvány a Cardnet Pay-Station alkalmazása segítségével. A Pay-Station a Cellum Plug And Pay elnevezésű fejlesztői csomagjára épül, a biztonságról pedig a fejlesztőcég szabadalmaztatott kártyatárolási technológiája gondoskodik. A rendszerben euróban lehet fizetni, amelyet a Kalixa digitális fizetési szolgáltató kezel.

Így néz ki mindez a gyakorlatban

A Pay-Station Androidra, iOS-re egyaránt letölthető és Ausztriában indul el először, később pedig az Európai Unió többi részén is bevezetik. A Cardnet az alkalmazás funkcióit a paysafecard vásárláson túl további fizetési és egyenlegfeltöltési szolgáltatásokkal bővíti majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr677517400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása