Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Mobilfizetéssel is indíthatjuk a tanévet

2013/08/22. - írta: Mobilpénztárca

Akár az iskolakezdést is indíthatjuk mobilfizetéssel: a MasterCard Mobile elfogadóhelyei között számos olyan webshopot találunk, amelyekben a tanévkezdéshez is vásárolhatunk. Nem érdemes a nyár utolsó napjait a boltok közötti szaladgálással tölteni, hiszen a netes vásárlás egyszerűbb, a mobilfizetés pedig gyorsabb és biztonságosabb.


Tucatnyi olyan webshopot találhatunk a MasterCard Mobile mobilfizetési rendszer elfogadóhelyei közt, amelyekben az iskolakezdéshez szükséges könyveket, tanszereket, felszereléseket is megrendelhetjük. Magyarország legnagyobb netes áruháza, a Shopline több akcióval is várja a szülőket, legyen szó könyvekről, írószerekről, iskolatáskákról. Az egyik legismertebb magyar játék-webshop, a Játéknet kínálatában elsősorban írószereket, tolltartókat érdemes keresni.
iskola2.jpg


Komolyan készült az őszi szezonra az Extreme Digital is. Az elsősorban műszaki cikkek forgalmazásáról ismert áruházlánc webshopjában különféle tanszereket, írószereket, számológépeket is vásárolhatunk, de természetesen a high-tech felszereléseket - táblagépeket, komolyabb digitális fényképezőgépeket - is egyszerűen beszerezhetjük náluk. Iskolakezdéshez szükséges felszerelésekkel bővítette kínálatát az eBolt műszaki áruházlánc is: kínálatukban a füzetektől kezdve a ceruzákon át sok, a tanévkezdéshez szükséges terméket megtalálhatunk.

Hogyan fizessük ki a megrendelt termékeket a telefonunkkal?

Magyarországon száznál is több webshopban fizethetünk a mobiltelefonunk segítségével. A fizetésnél a bankkártyás vagy banki átutalásos fizetés mellett keressük a MasterCard Mobile logóját: az oldal megfelelő ablakában adjuk meg a telefonszámunkat, és indítsuk el a fizetési folyamatot a megfelelő gomb megnyomásával.

Ezek után kapunk egy értesítést a telefonunkra, amely a fizetés adatait tartalmazza. Az üzenetben szerepel a kereskedő neve, a fizetendő összeg és a fizetési határidő. Végül megadjuk az mPIN kódot, kiválasztjuk azt a bankkártyát, amelyikkel fizetni szeretnénk. Ezután a telefonunkra visszaigazolást kapunk a tranzakció sikerességéről, valamint a webshop oldalán is tájékoztatnak a fizetés megtörténtéről.

A fizetés gyors, hiszen nem szükséges megadnunk bankkártya-adatainkat a vásárláshoz, ugyanakkor a rendszer rendkívül biztonságos is. Az alkalmazás hatékonyságát bizonyítja, hogy már több mint 100 ezren töltötték le mobiltelefonjukra, és egyre több elfogadóhely csatlakozik a rendszerhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr675470973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása