Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

A legjobb magyar színházak színpadán a mobilfizetés

2012/12/31. - írta: Mobilpénztárca

Többször foglalkoztunk azzal, hogy 2012 utolsó negyedévére látványosan megugrott a MasterCard Mobile mobilfizetési rendszer elfogadóhelyeinek száma. Sok kulturális szolgáltató, színház is csatlakozott a rendszerhez.

A webshopok, közüzemi szolgáltatók, utazási irodák mellett az elmúlt hónapokban több tucatnyi kulturális szolgáltató, színház, jegyiroda is csatlakozott a magyar mobilfizetési rendszerhez. Az ország legnevesebb színházaiba, mint például a Nemzeti Színházba, a Karinthy Színházba, a Katonába, a Radnótiba, a Bárkába, a RaM Colosseumba is vásárolhatunk jegyet az okostelefonos alkalmazással, de kisebb színházakat (Gólem Színház, Merlin) és vidéki intézményeket (Miskolci Nemzeti Színház, vagy a békéscsabai Jókai Színház) is megtalálhatunk a MasterCard Mobile repertoárán. Több jegyiroda -köztük a legnagyobb, országos cégek- is csatlakozott a rendszerhez.

nemzeti.jpg
A színházak aktivitása nem véletlen, hiszen az alkalmazást fejlesztő Cellum Global szerint z új technológiát leggyorsabban a jegyrendelő portálok, az elektronikus cikkeket kínáló webshopok és az étel házhozszállító szolgáltatások adaptálták. A webshopokban nincs szükség bankkártya adatok megadására, kizárólag a telefonszámot kell beírnunk, így sokkal nagyobb biztonsággal vásárolhatunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr34988436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása