Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Karácsony 2013: mobilfizetési robbanást jelez az Adobe

2013/12/05. - írta: Mobilpénztárca

Hatalmas növekedés jöhet a 2013-as karácsonyi szezonban a hordozható eszközökön keresztüli vásárlások, fizetések arányát tekintve.


A digitális marketing-és médiamegoldásokat szállító Adobe online vásárlásról szóló előrejelzése szerint Európában 12 százalékos arányt fog kihasítani a mobilfizetés a teljes online értékesítésekből számba véve ünnepek előtt, ez pedig óriási, 68 százalékos növekedés lenne az elmúlt évhez képest.

A vállalat szerint az európai mobilvásárlások gyarapodása jelentősen meghaladja majd az USA-beli árbevétel-növekedést. Az Egyesült Államokban a cég szerint az eladások 14 százaléka fog származni a hordozható eszközökről, ez pedig "csak" 40 százalékos növekedés lenne 2012 november- decemberének bevásárlási hajrájához képest.

A teljes online piacot nézve Európában a legnagyobb forgalmat várhatóan december kilencedike hozza majd: az Adobe szerint a digitális boltok bevétele ekkor 2,18 -szor nagyobb arányban hízik majd, mint egy átlagos 2013-as értékesítési napon. A teljes karácsonyi vásárlási szezonban, Európában 1,42 -szeres arányban növekedhet az átlagos napi online értékesítés az év más időszakaihoz képest.

Az Adobe szerint az európai, hordozható eszközökön történő vásárlások, fizetések  gyors növekedése nagyon egyértelmű jelzés a kiskereskedők felé, hogy egy megbízható mobilstratégia nem luxus, hanem a jövő sikerének fontos része. A vállalat szerint, bár a tabletes forgalom akár ötször nagyobb volumenű értékesítést produkál, mint a mobil, az okostelefonos tranzakciók minden európai országban gyorsabban szaporodnak majd, mint a táblagépesek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr115676324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása