Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Van okostelefonod? Nyerj 1 millió forintot!

2012/11/05. - írta: Mobilpénztárca

1 millió forintot nyerhet az, aki november 12-ig tölti le telefonjára a MasterCard Mobile mobilfizetési alkalmazást.


Te se maradj le a legújabb akciókról, nyereményjátékokról! Lájkolj minket a Facebookon! KATTINTS!

Ahhoz, hogy nyerj 1 millió forintot, csak néhány egyszerű lépésre van szükség.

1. Töltsd le a MasterCard Mobile alkalmazást okostelefonodra, iPhone-ra, Androidra vagy Windows Phone-ra.

2. Regisztráld és aktiváld MasterCard® vagy CVC-kóddal ellátott Maestro® bankkártyádat a promóció időtartama alatt!

3. Add meg adataidat itt!

A játékban természetesen azok is részt vehetnek - immár több, mint 40 ezren-, akik már korábban telepítették telefonjukra a magyar fejlesztésű mobilfizetési alkalmazást! A részletekért kattints ide!

mcmobilekep.jpg
Táblagépet szeretnél? Kattints és nyerj!

A T-Mobile pedig azok között sorsol ki heti 1 db Samsung Galaxy Tab táblagépet, akik az adott héten MasterCard Mobile alkalmazáson keresztül töltöttek fel T‑Mobile mobiltelefon-egyenleget, vagy így fizettek be bármilyen Telekom által kibocsátott számlát.

Hogyan jelentkezhetsz a játékba?

  1. Tölts fel bármilyen T‑Mobile mobiltelefon-egyenleget, vagy fizess be bármilyen Telekom által kibocsátott számlát a MasterCard Mobile alkalmazáson keresztül a promóció ideje alatt!

  2. Alább add meg adataidat, figyelj arra, hogy ugyanazt a telefonszámot írd be, amellyel az alkalmazásba regisztráltál! A részletekért kattints ide!

    De mi az a MasterCard Mobile?

    A Cellum-csoport által fejlesztett szuperbiztonságos MasterCard Mobile mobilfizetési alkalmazást már több mint 40 ezren töltötték le okostelefonjukra Magyarországon, és egyre több üzlet, szolgáltató lát benne fantáziát, leginkább a fizetés egyszerűsége, gyorsasága és hatékonysága miatt. Vásárolhatunk, rendelhetünk, számlát fizethetünk a telefonunkkal, néhány kattintással.

    Itt egy videó a működéséről: KATTINTS!

    Ha MasterCard Mobile-lal fizetsz, akkor tulajdonképpen a regisztráció során létrehozott virtuális bankkártyáddal (Mobil Bankkártya) egyenlíted ki a számlát. A biztonság érdekében valamennyi MasterCard Mobile alkalmazáson indított tranzakcióhoz szükség lesz az mPIN kódodra, amit csak te ismersz. Alkalmazásoddal így csak te tudsz fizetni, tehát illetéktelenek akkor sem lesznek képesek tranzakciót indítani a készülékedről, ha a telefonodat ellopják vagy elhagyod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr244892303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása