Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Megérkezett az OTPay: mutatjuk, milyen lett

2014/04/28. - írta: Mobilpénztárca

Múlt hét végétől elérhető az iOS és az Android- felhasználók számára az OTPay mobiltárca-szolgáltatás. A Cellum által fejlesztett alkalmazás segítségével könnyen megoldhatók a mindennapos fizetések, az internetes vásárlás mellett a számlafizetésekben, az egyenlegfeltöltésben és a magánszemélyek közötti tranzakciókban is új utakat nyit.


Az OTPay ingyenesen letölthető bármely, legalább iOS 6 vagy Android 2.3 operációs rendszert futtató okostelefonra, használatához a felhasználónak regisztrálnia és aktiválnia kell legalább egy bankkártyát. Az alkalmazást nem csak az OTP Bank ügyfelei használhatják, regisztrálni lehet az alábbi kártyák bármelyikét:

- MasterCard
-CVC-kóddal ellátott Maestro
-Visa
-Visa Electron
-American Express

Az ingyenesen letölthető OTPay alkalmazás segítségével egyszerűen és biztonságosan fizethetünk interneten, üzletekben vagy vendéglőkben, illetve mobiltelefon egyenleg feltöltést vagy adományozást is könnyedén bonyolíthatunk. Emellett, az OTP Bank ügyfeleként lehetőségünk van egyenlegünket is lekérdezni, valamint a számlaszám ismerete nélkül, csupán a mobilszám megadásával pénzt is küldhetünk.

otpay1.jpg


-Funkciók

- Internetes vásárlás a folyamatosan bővülő OTPay elfogadóhelyeken
- OTPay QR kóddal ellátott üzletekben, vendéglátóhelyeken történő helyszíni fizetés
- Mobiltelefon feltöltés (Vodafone, Telekom, Telenor)
- Alapítványoknak történő adományozás
- Pénzküldés számlaszám ismerete nélkül mobiltelefonszámra (OTP Bank ügyfelei között)
- Egyenleglekérdezés (OTP Bank által kibocsátott bankkártya esetén)

-Ilyen egyszerű

Az OTPay letöltése után a felhasználók több bankkártyát regisztrálhatnak az alkalmazásban, ettől kezdve a kártyabirtokosok a mobiltelefonjukat használhatják fizetésre. A tranzakció során a kártyaadatok automatikusan megjelennek a képernyőn más fontos és hasznos információkkal együtt, például a házhozszállítási cím is kiválasztható. Majd a kártyabirtokost visszairányítják a kereskedő oldalára a rendelés befejezéséhez, a fizetésről pedig automatikus értesítést kap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr466095049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása