Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Utószezon? Őszi wellness? A mobilfizetés ebben is segít

2013/09/09. - írta: Mobilpénztárca

Az ősz is tartogat lehetőségeket az utazni vágyók számára. Az előttünk álló hónapok kiváló lehetőséget nyújtanak kirándulásra, városnézésre, vagy egy pihentető wellness-hétvégére, sőt, akár egy izgalmas utószezoni nyaralásra is elindulhatunk. Ezeket is fizethetjük egyszerűen és gyorsan a magyar mobilfizetési alkalmazással. Az elfogadóhelyek között tucatnyi utazási iroda, kuponos oldal várja az utazni vágyókat.


Bár idén sokáig tartott és igazán forróra sikerült a nyári szezon, az őszi hónapok, a hűvösebb időjárás beköszönte sokaknak egyet jelent egy hosszabb-rövidebb utazással, városnézéssel, wellness-hétvégés kikapcsolódással. A felmérések azt mutatják, hogy kimondottan kedveljük (és ki is használjuk) a hosszú hétvégéket, sokan a különböző kuponos/bónuszos oldalakon keresnek maguknak szállást, de az online (is) elérhető utazási irodák kínálata is bőséges választékkal szolgál.

Az őszi utazás szervezését is intézhetjük villámgyorsan: a magyar fejlesztésű mobilfizetési alkalmazás, a MasterCard Mobile partnerei között tucatnyi utazási irodát, jegyirodát, közösségi vásárlói oldalt találunk. Ez pedig azt jelenti, hogy az alkalmazás segítségével pillanatok alatt kifizethetjük a megvásárolt szolgáltatást, legyen szó családi erdei kirándulásról, meghitt kényeztető hétvégéről, vagy izgalmas baráti kalandtúráról.


oszturista.jpg
Az alkalmazás segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan fizethetünk a neten, azokon a weboldalakon, ahol fizetési módként fel van tüntetve a MasterCard Mobile Magyarország is.

Az elfogadóhelyek között olyan ismert utazási szolgáltatókat találhatunk, mint az Ibusz, a Vista, a Hurrá, nyaralunk, a 2Fly, vagy az Utazz itthon, a kuponos/bónuszos közösségi vásárlói oldalak közül például a Bónusz Brigádnál vagy a Linersnél használhatjuk a MasterCard Mobile-t. Ha külföldre utazunk, ne feledkezzünk meg az utasbiztosításról: mobilfizetéssel már több társaság, közvetítő oldalát is választhatjuk.

Hogyan fizessük ki a megrendelt utazást a telefonunkkal?

Magyarországon száznál is több webshopban, online szolgáltatónál fizethetünk a mobiltelefonunk segítségével. A fizetésnél a bankkártyás vagy banki átutalásos fizetés mellett keressük a MasterCard Mobile logóját: az oldal megfelelő ablakában adjuk meg a telefonszámunkat, és indítsuk el a fizetési folyamatot a megfelelő gomb megnyomásával.

Ezek után kapunk egy értesítést a telefonunkra, amely a fizetés adatait tartalmazza. Az üzenetben szerepel a kereskedő neve, a fizetendő összeg és a fizetési határidő. Végül megadjuk az mPIN kódot, kiválasztjuk azt a bankkártyát, amelyikkel fizetni szeretnénk. Ezután a telefonunkra visszaigazolást kapunk a tranzakció sikerességéről, valamint a webshop oldalán is tájékoztatnak a fizetés megtörténtéről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr475494297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása