Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Mastercard Mobile: kiderült, ki nyerte a 700 ezres álomutazást

2013/07/21. - írta: Mobilpénztárca

Rendszeres olvasóink emlékezhetnek rá, hogy nemrég beszámoltunk arról, hogy 700 000 forintos álomnyaralást nyerhetnek a MasterCard Mobile alkalmazás felhasználói. Mutatjuk, ki a szerencsés.

A MasterCard Mobile májusi nyereményakciójábanhárom különböző elfogadóhelyen kellett vásárolnia annak, aki szerette volna megnyerni a HurráNyaralunk.hu utazási iroda 700 000 Ft-os utazási utalványát. A nyereményjáték alatt a Pizza.hu-n fizettek a legtöbben MasterCard Mobile-lal , a fantasztikus nyaralásra pedig Roszjár Attila és családja indulhat.


nyeremenyjatekfoto.jpg


A szerencsés nyertes elmondta, hogy 2012 vége felé, egy csokoládés akcióban használta először a magyar mobilfizetési alkalmazást. Azóta is rendszeresen vásárol vele, sőt, minden számlát az alkalmazással fizet, amit csak lehet. Mint elmondta, így jóval egyszerűbb, főleg, hogy szolgáltatói zöme, például Telekom vagy a Telenor, MasterCard Mobile elfogadóhely. Amikor megkapja a számláit e-mailben, bárhol, azonnal be tudja azokat fizetni.

Roszjár Attila az alkalmazás egyszerűségére is felhívta a figyelmet. Mint mondta, szerinte sokkal egyszerűbb így fizetni, nagyon jó, hogy nem kell mindig bepötyögnie bankkártyája adatait. Az alkalmazással gyakran vásárol is, például színházjegyet, a nyereményt pedig valószínűleg egy családi luxus-hajóútra költik.

(Fotó: mastercard.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr675417421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása