Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Nyitottak Vagyunk: a Cellum is csatlakozott

2013/07/03. - írta: Mobilpénztárca

A Budapest Pride fesztivált beharangozó sajtótájékoztató után jelentette be három technológiai cég, hogy létrehozza a Nyitottakvagyunk.hu honlapot. A felhíváshoz a Cellum, Európa egyik vezető, mobilfizetési megoldásokat fejlesztő cégcsoportja is csatlakozott.


A Google, valamint a magyar alapítású espell és Prezi képviselői néhány napja jelentették be, hogy létrehozzák a Nyitottakvagyunk.hu honlapot azon vállalatok, szervezetek és közösségek számára, amelyek nyitottságukat együtt is szeretnék kifejezni, inspirálva ezzel másokat.

A Nyitottak Vagyunk felhívása:

"Nyitottnak lenni megéri. Nyitott vállalatokként alapvető értéknek tekintjük, hogy munkatársainkat és partnereinket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítéljük meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.560202_141549332647929_1893355129_n.jpg

Sikerünket annak is köszönhetjük, hogy nyitottak vagyunk. Nyitottak az új ötletekre, szokatlan megoldásokra, egymásra és a világra.


Tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan sokan nyitottak. A nyitottakvagyunk.hu-t azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek és közösségeknek hoztuk létre, amelyek ezt együtt ki is szeretnék fejezni, hogy ezzel inspiráljanak másokat is."

Másfél héttel a Nyitottakvagyunk.hu indulása után – a honlap tanúsága szerint – 265 szervezet, a Facebookon pedig 2500 magánszemély csatlakozott a felhívásához. A szer emberi jogi, kulturális és más civil szerveződések, szerkesztőségek, különféle nonprofit és üzleti vállalkozások. Csatlakozott az akcióhoz a Cellum, Európa egyik vezető, mobilfizetési megoldásokat fejlesztő cégcsoportja is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr825389957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása