Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Tavaszi utazás? Fizesd gyorsan és egyszerűen, a mobiloddal!

2013/04/29. - írta: Mobilpénztárca

Tavaszi utazásunkat is fizethetjük egyszerűen és gyorsan a magyar mobilfizetési alkalmazással. Az elfogadóhelyek között tucatnyi utazási iroda, kuponos oldal várja az utazni vágyókat.


Bár idén meglehetősen sokáig váratott magára a tavasz, a napsütés és a nyáriasan meleg idő beköszönte sokaknak egyet jelent a hosszabb-rövidebb tavaszi utazással, wellness-hétvégés kikapcsolódással. A felmérések azt mutatják, hogy sokan a különböző kuponos/bónuszos oldalakon keresnek maguknak szállást, de az online (is) elérhető utazási irodák kínálata is bőséges választékkal szolgál.

A tavaszi utazás szervezését is intézhetjük villámgyorsan: a magyar fejlesztésű mobilfizetési alkalmazás, a MasterCard Mobile partnerei között tucatnyi utazási irodát, közösségi vásárlói oldalt találunk. Ez pedig azt jelenti, hogy az alkalmazás segítségével pillanatok alatt kifizethetjük a megvásárolt szolgáltatást, legyen szó családi erdei kirándulásról, meghitt kényeztető hétvégéről, vagy izgalmas baráti kalandtúráról.

tavaszipihenes.jpg
Az alkalmazás segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan fizethetsz a neten, azokon a weboldalakon, ahol fizetési módként fel van tüntetve a MasterCard Mobile Magyarország is. Az alkalmazás hatékonyságát bizonyítja, hogy már több mint 60 ezren töltötték le mobiltelefonjukra, és egyre több elfogadóhely csatlakozik a rendszerhez.

Az elfogadóhelyek között olyan ismert utazási szolgáltatókat találhatunk, mint az Ibusz, a Vista, a Hurrá, nyaralunk, vagy az Utazz itthon, a kuponos/bónuszos közösségi vásárlói oldalak közül például a Bónusz Brigádnál vagy a Linersnél használhatjuk a MasterCard Mobile-t.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr885251774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása