Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

A zempléni hiúzokat is segíthetjük mobiltelefonunkkal

2013/01/13. - írta: Mobilpénztárca

Mindössze 5-10 hiúz él hazánkban, és ezidáig alig néhányszor sikerült lefotózni itthon az állatot. Néhány hete, a Zemplénben sikerült lefényképezni egy, két év körüli kandúrt, így bizonyosságot nyert a kutatók feltevése, hogy valóban ott rója köreit a rejtőzködő ragadozó. A WWF Magyarország évek óta dolgozik azon, hogy a hiúz újra otthonra leljen a hazai erdőkben - most mobilunkkal segíthetjük munkájukat.


Kevesen tudják, hogy egykor a Kárpátok egész területén, így az Északi-középhegységben is éltek hiúzok, azonban az intenzív vadászat és élőhelyük zsugorodása miatt a XX. század elejére már egy sem maradt hazánkban. A vadászati törvények szigorodásának köszönhetően a szlovákiai állomány néhány példánya már átmerészkedett hazánkba, és az elmúlt évtizedekben 5-8 fős populáció alakult ki az északi hegyvidéken. 

hiuz.jpg
A hiúzok számára a nagy kiterjedésű, háborítatlan erdőségek jelentik a biztonságos otthont, ilyenből azonban hazánkban egyelőre kevés van. A WWF Magyarország azon dolgozik, hogy a jelenleginél több, a hiúzok számára megfelelő erdőség legyen Magyarországon. Ebben talált partnerre a Mastercard személyében.

Ahhoz, hogy mi is segítsünk a hiúzoknak, nem kell mást tennünk, mint regisztrálni bankkártyánkat a MasterCard Mobile mobilfizetési applikációban, beolvasni a WWF Magyarország QR-kódját, kiválasztani a támogatás összegét és már adományoztunk is.

Ilyen egyszerűen juttathatod el a felkínált összeget az  általad választott szervezet számára:

1. Töltsd le a MasterCard Mobile alkalmazást, és regisztráld bankkártyádat.

2. Olvasd be a támogatni kívánt szervezet QR-kódját a MasterCard Mobile alkalmazáson keresztül.

3. Válaszd ki az adományozni kívánt összeget! A minimális összeg 3000 forint.

4. Az  mPIN kódod megadásával engedélyezd a tranzakciót.

Bővebben az mDonation-ről, azaz a mobilfizetési adományozásról - KATTINTS!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr45014284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása