Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Világszerte elismerik a magyar mobilfizetési alkalmazást

2012/11/18. - írta: Mobilpénztárca

Úgy tűnik, világszerte egyre ismertebb és elismertebb a magyar mobilfizetési alkalmazás: nemrég a legismertebb szakportál írt róla kiemelkedően pozitív véleményt.


(Újabb) rangos szakmai elismerésben részesült a magyar mobilfizetési alkalmazás. A MasterCard Mobile-ra ezúttal a világ legelismertebb szakmai hírportálja hívta fel a figyelmet.

A Mobile Payments Today mobilfizetéssel foglalkozó hírportál októberi TOP 10-es termékfejlesztési listájának második helyén szerepel a magyar Cellum-csoport által fejlesztett alkalmazás, ráadásul a MasterCard Mobile kiemelkedően pozitív visszhangot kapott a neves szakportáltól.
mcmobtop10.jpg

A Mobile Payments Today szakértői elemzésükben felhívják a figyelmet arra, hogy a MasterCard Mobile Közép-Kelet Európa vezető mobilfizetési alkalmazásának számít, több platformon is elérhető, a különféle webshopok pedig könnyedén integrálódhatnak a rendszerbe. A cikk kiemeli, hogy az alkalmazás rendkívül felhasználóbarát, már csak azért is, mert többféle bankkártyával is használható, ugyanakkor komoly hangsúlyt fektet az adatkezelés biztonságára is. Azt is hangsúlyozzák, hogy az alkalmazás széles körű felhasználási lehetőségeket biztosít, a vásárláson és fizetésen túl közüzemi számlák fizetésére, vagy akár adományozásra is alkalmas.

A magyar fejlesztésű mobilfizetési alkalmazást már több mint 40 ezren töltötték le okostelefonjukra, és egyre több vállalkozás, szolgáltató lát benne fantáziát, leginkább a fizetés egyszerűsége, gyorsasága és hatékonysága miatt. Vásárolhatunk, rendelhetünk, számlát fizethetünk a telefonunkkal, néhány kattintással. Ha MasterCard Mobile-lal fizetsz, akkor tulajdonképpen a regisztráció során létrehozott virtuális bankkártyáddal (Mobil Bankkártya) egyenlíted ki a számlát. A biztonság érdekében valamennyi MasterCard Mobile alkalmazáson indított tranzakcióhoz szükség lesz az mPIN kódodra, amit csak te ismersz. Alkalmazásoddal így csak te tudsz fizetni, tehát illetéktelenek akkor sem lesznek képesek tranzakciót indítani a készülékedről, ha a telefonodat ellopják vagy elhagyod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr684912585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása