Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Szoli vagy paintball? Ráharaptak a brigádtagok a mobilfizetésre

2012/10/04. - írta: Mobilpénztárca

Nagy siker a Bónusz Brigád mobilfizetési akciója. A brigádtagok 6.000 forintos egyenlegfeltöltést kapnak 1.000 forintért.


Október elsején indult a Bónusz Brigád és a MasterCard Mobile közös akciója, ami igencsak sikeresnek bizonyult: a vezető közösségi vásárlói oldal tagjai elkapkodták a mobil bónuszokat, három nap alatt elfogyott a meghirdetett 500 kedvezmény.

Nagy kedvezmény a brigádtagoknak

Az akció lényege, hogy ha fizetéskor a MasterCard Mobile mobilfizetési alkalmazás használjuk, akkor úgy tölthetjük fel egyenlegünket 6.000 forinttal, hogy mi csak 1.000 forintot fizetünk érte. Egyszerűen vásárolunk egy 1.000 forintos bónuszt, és a Brigád megtoldja még 5.000 forinttal, így 6.000 forintra ugrik az egyenlegünk. Ehhez pusztán az kell, hogy a „Megveszem" gombra kattintunk a Bónusz Brigád honlapján, és a fizetési módok közül a "MasterCard Mobile"-t választjuk.

Ezt az összeget azután bármelyik bónuszos ajánlatunkra felhasználhatjuk, akár étterembe mennénk, akár kozmetikai kezelésen szépülnénk, akár a paintballozásba kóstolnánk bele, vagy szolibérlettel barnulnánk ősszel is.  


bonuszbrigad.jpg

Fontos tudni, hogy az ajánlat egyszeri alkalommal vehető igénybe, és a feltöltéstől számított 30 napon belül le kell vásárolnunk az így szerzett egyenleget.

A Mobilfizetés Blog úgy tudja, hogy hamarosan lehetnek még hasonló, a bónuszos mobilfizetésre ösztönző akciók, úgyhogy azoknak sem kell elkeseredniük, akik most lecsúsztak a kedvezményről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr514818788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása