Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Partnerséget kötött a Cellum és a TransferTo

2017/12/21. - írta: Mobilpénztárca

Tovább terjeszkedik a magyar mobilfizetési vállalat Ázsiában, nemzetközi pénzküldési funkcióval bővíti a mobiltárcáit.

ecommerce-2140603_1280.jpg

A Cellum a héten jelentette be, hogy megállapodást írt alá a szingapúri székhelyű TransferToval. A TransferTo négy kontinensen, összesen több mint 135 országban van jelen (sajnos Magyarországon jelenleg még nem) és különböző nemzetközi átutalási szolgáltatásokat nyújt.

A közlemény szerint a jövőben a TransferTo szolgáltatásai a Cellum mobiltárcáin keresztül is elérhetők lesznek, így a felhasználók nemzetközi pénzátutalást és mobilegyenleg-feltöltést végezhetnek majd. Ez nyilván a külföldön dolgozóknak lesz a leghasznosabb, akik gyorsan és egyszerűen akarnak hazautalni pénzt a családtagjaiknak. A Cellum a közlemény szerint az együttműködéstől a piaci pozíciója megerősödését várja.

A TransferTo így a második kiterjedt nemzetközi rendszer, amivel a Cellum összeköti a mobiltárcáit. Korábban a MasterPass globális fizetési rendszer magyarországi elindításában vettek részt, amit itthon jelenleg három mobiltárcán: az OTPayen, a Telenor Walleten és az InCardon keresztül tudunk használni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr4613515509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása