Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Kitalálta a Samsung, hogy lehet okostévén keresztül fizetni

2015/09/15. - írta: Mobilpénztárca

Több országban is indítja okostévés vásárlását a Samsung: a dél-koreai világcég tévéin a Samsung Pay fut.

Okostévéken is lehet használni a Samsung mobilfizetési megoldását, igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban és Dél-Koreában.

Mint azzal a Mobilfizetés Blog is foglalkozott, a dél-koreai cég tavasszal mutatta be a Samsung Pay mobilfizetési rendszert, amelynek segítségével okostelefonunkon keresztül bonyolíthatunk le fizetési tranzakciókat. Az okostévéken némileg más technológiai megoldást használnak, mint a mobiltelefonoknál, azonban arra nagy hangsúlyt fektettek,hogy egyszerű és felhasználóbarát legyen a fizetési folyamat.

Így működik

Miután a felhasználó regisztrálta magát a Samsung Pay rendszerbe, okostévéjén a termék kiválasztása után egyetlen fizetési gomb megnyomásával, és PIN kódjának megadásával tud fizetni.



A kínálatban egyelőre játékokat lehet így vásárolni, de iparági hírek szerint más termékkategóriák és tartalmak is helyet kaphatnak majd a rendszerben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr997787890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása