Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Sokan érdeklődnek a mobilapplikációba integrálható fizetési szolgáltatás iránt

2015/03/05. - írta: Mobilpénztárca

Felpörögtek az események a Plug and Pay mobilapplikációba integrálható fizetési szolgáltatás körül. Egyre nagyobb az érdeklődés a szolgáltatás iránt, a fejlesztői csomagra pedig már megnyílt az előregisztráció.

 

Mint arról nemrég beszámoltunk, a magyar Cellum-csoport által kifejlesztett Plug and Pay szolgáltatás lényege, hogy gyakorlatilag bármilyen mobilalkalmazás mindössze pár nap alatt biztonságos nemzetközi kártyaelfogadási funkcióval bővíthető. A teljeskörű szolgáltatáscsomagon (SDK) keresztül többek között elérhető a Cellum szabadalmaztatott kártyatárolási technológiája, valamint világszerte népszerű fizetési motorja.

Nagy az érdeklődés

A Cellum csütörtökön arról tájékoztatta a Mobilfizetés blogot, hogy számos megkereséssel és Dél-Kelet Ázsia egy jelentős iparági szereplőjével aláírt együttműködési szándéknyilatkozattal zárták szereplésüket a barcelonai Mobile World Congress-en, a mobil iparág éves seregszemléjén, ahol a cég legújabb mobilfizetési innovációját, a Plug and Pay-t mutatta be a mobilszolgáltatóknak, készülékgyártóknak.

plp.jpg

A február eleji bemutatót követően Skandináviától Kelet-Ázsiáig több országból kaptunk konkrét megkereséseket. Mostani, barcelonai szereplésünkkor is több cég mutatott komoly érdeklődést a Plug and Pay iránt. A konferencia kézzelfogható eredménye, hogy együttműködési szándéknyilatkozatot írtunk alá Dél-Kelet Ázsia egyik jelentős iparági szereplőjével” – mondta Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója a szakvásáron az elektronikus kereskedelem vezető szereplőivel történt találkozó után.

A Plug and Pay a http://plugandpay.cellum.com oldalon júniustól lesz elérhető, a fejlesztői csomagra azonban már megnyílt az előregisztráció.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr217243835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása