Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Na valahogy így kell hamburgert rendelni 2014-ben

2014/01/14. - írta: Mobilpénztárca

Új fejlesztéssel csábítja éttermeibe az okostelefon-tulajdonosokat a McDonald's Ausztráliában. Applikációjukkal szendvicseket, menüket lehet rendelni és fizetni.

My Macca's, My way - hirdeti az ausztrál McDonald's legújabb mobilalkalmazását. A kontinensnyi országban ugyanis Macca az étteremlánc közismert elnevezése, a McDonald's pedig nem fél attól, hogy - egyre gyakrabban - nevezze így magát.

Az alkalmazás lényege, hogy néhány kattintással lehet rendelni szendvicseket, menüket, kifizetni azokat, majd pillanatok alatt átvenni a gyorsétteremben.

A MyMacca's telepítése után a felhasználó egy jól átlátható képet kap az étteremlánc termékeiről. Az egyes ételek mellett szerepel azok kalóriatartalma és ára is, valamint a különféle menü-variációk, akciós ajánlatok is megjelennek. A felhasználó gyorsan és egyszerűen össze tudja válogatni, mit is szeretne ebédelni, vacsorázni aznap, sőt, egyes termékeket még saját ízlése szerint variálhat is, például megcserélheti az önteteket, szószokat, esetleg extra feltéteket kérhet.

mcdokost.jpg


Ha kiválasztotta a termékeket, egyszerűen fizet: bankkártyáját ugyanis regisztrálhatja az alkalmazásban. Ezután nincs más dolga, mint elsétálni az étterembe, és sorban állás nélkül átvenni a megrendelt hamburgert vagy Big Mac-et. Az alkalmazás a rendelés végén ugyanis ad egy vonalkódot, amit az étterem pultján vagy a McDrive autós rendelés ablakánál található eszközzel leolvas a vásárló, ez pedig jelzi az étterem dolgozóinak, hogy a megrendelő megérkezett, felszolgálhatják az ételeket.

Az étteremlánc tervei szerint, ha a rendszer sikeres lesz, kiterjeszthetik egész Ausztráliára, sőt, az Egyesült Államokban is tesztelhetik az applikációt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr305754297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása