Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Okostelefont kaptál karácsonyra? Ezt az alkalmazást érdemes letölteni

2013/12/28. - írta: Mobilpénztárca

A karácsony előtti fogyasztói felmérések szerint idén is taroltak-tarolnak a műszaki cikkek az ünnepi szezonban. Sokan ilyenkor cserélik le televíziójukat, laptopjukat, de szép számmal vannak, akiknek táblagép vagy okostelefon lapult a fa alatt. Nekik mutatunk egy remek alkalmazást, amivel tényleg megkönnyíthetik az életüket.


Egy vérbeli okostelefon-tulajdonosnak nem is lehet más célja, minthogy az élet minden területén használja készülékét: nem lehet ez másként a fizetéseknél sem. Nem véletlen, hogy százezrek telefonján találhatjuk meg a MasterCard Mobile mobilfizetési alkalmazást: a magyar fejlesztésű rendszer online vásárlásra, egyenleg-feltöltésre és számlabefizetésre is használható: gyors, egyszerű és rendkívül biztonságos.

Mire van szükséged, hogy használhasd a MasterCard Mobile alkalmazást?

Ha most kaptál új kostelefont, akkor szinte biztos, hogy tudod használni az alkalmazást

  • iPhone iOS 4.2 vagy újabb;
  • Android 2.1 vagy újabb;
  • Windows Phone 7.5 vagy újabb operációs rendszeren.

A telepítés után egy nagyon gyors és egyszerű regisztrációs folyamat következik, ide kattintva tudhatsz meg róla többet.

Hol használhatod?


A MasterCard Mobile a mobiltelefont virtuális pénztárcává alakítja, és lehetővé válik, hogy felhasználói különböző vásárlási tranzakciókat indítsanak, és azokat – kényelmesen és gyorsan – fizethessék ki az alkalmazáson keresztül. Segítségével sorban állás nélkül, egyetlen mozdulattal befizethetők a közüzemi számlák, feltölthetjük bármely Telenor vagy T-Mobile feltöltőkártyás mobiltelefonszám egyenlegét, taxi-vagy fesztiválkártya egyenlegét, fizethetünk taxiban, adományozhatunk karitatív szervezetek javára, vásárolhatunk utasbiztosítást vagy belépőjegyet valamely eseményre.

telefonkaracsony.jpg


Egyszerűen használható az online vásárlásoknál is. Mivel a bankkártya adatait csak egyszer kell regisztrálni, a MasterCard Mobile segítségével jelentősen egyszerűbb a webshopokban történő fizetés. Nem kell minden egyes vásárláskor begépelni a bankkártya adatokat, elegendő csak a mobil számot megadni, és a tranzakciót egy ún. mPIN kóddal jóváhagyni. A fizetési alkalmazás használatakor a regisztráció során létrehozott virtuális bankkártyával történik a számla kiegyenlítése.

A MasterCard Mobile alkalmazás letöltése ingyenes, a bankkártya regisztrációnak egyszeri, 99 forintos díja van. Minden további tranzakció bankkártyás fizetésnek minősül. A MasterCard Mobile lehetővé teszi bármely MasterCard, vagy CVC kóddal ellátott Maestro bankkártya használatát, függetlenül attól, hogy melyik bank bocsátotta ki a felhasznált kártyát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr555714538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása