Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Most csúcstelefont nyerhetsz a magyar mobilfizetési alkalmazással

2013/10/25. - írta: Mobilpénztárca

Újabb nyereményjáték a MasterCard Mobile-lal: ezúttal Samsung Galaxy S4 csúcstelefont nyerhet a mobilfizetési alkalmazás egy szerencsés letöltője.

Ismét nyereményjátékot hirdet a MasterCard Mobile. A magyar fejlesztésű mobilfizetési alkalmazás - amit már 170 ezernél is többen töltöttek le - felhasználói között ezúttal egy Samsung Galaxy S4 okostelefont sorsolnak ki.

A részvételhez nem kell mást tenni, mint letölteni a MasterCard Mobile alkalmazást 2013. október 31-ig, regisztrálni és aktiválni MasterCard vagy CVC-kóddal ellátott Maestro bankkártyánkat a promóció időtartama alatt. Ezzel együtt a hivatalos honlapon jelentkeznünk is kell a játékba, és elvégezni egy mobilfizetési tranzakciót (pl. netes vásárlás, egyenlegfeltöltés, QR-kódos vásárlás, számlabefizetés) az alkalmazás segítségével. A sorsolás időpontja: 2013. november 8.

gs4.jpg


A Cellum-csoport által fejlesztett MasterCard Mobile olyan gyors és biztonságos vásárlási és fizetési alkalmazás, amely segítségével a bankkártya a mindig kéznél levő mobiltelefonba költöztethető. A felhasználók egy speciális titkosítási eljárást követően biztonságos környezetben regisztrálják bankkártyájukat a mobil alkalmazáson belül.

A MasterCard Mobile segítségével lehetővé válik, hogy felhasználói különböző vásárlási tranzakciókat indítsanak, és azokat – kényelmesen és gyorsan – fizethessék ki. Segítségével sorban állás nélkül, egyetlen mozdulattal befizethetők a közüzemi számlák, feltölthetjük bármely Telenor vagy T-Mobile feltöltőkártyás mobiltelefonszám egyenlegét, taxi-vagy fesztiválkártya egyenlegét, fizethetünk taxiban, adományozhatunk karitatív szervezetek javára, vásárolhatunk utasbiztosítást vagy belépőjegyet valamely eseményre. Egyszerűen használható online vásárlásoknál is.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr15598690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

itcrowd 2013.10.26. 10:06:43

Hi, az alkalmazáson belül hol lehet megadni/megtalálni a mobilszámot, merthogy azt írják a regisztrációnál, hogy ügyeljünk, hogy az legyen amit az alkalmazásban megadtunk.

Csak megjegyzés mezőt találtam.

Mobilpénztárca 2013.10.28. 14:05:17

Annyi a lényeg, hogy játék online felületén a valós telefonszámod add meg, amit használsz.
süti beállítások módosítása