Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Nyerj 700 000 forintos utazási utalványt a MasterCard Mobile alkalmazással!

2013/05/15. - írta: Mobilpénztárca

700 000 forintos vásárlási utalványt nyerhetnek a MasterCard Mobile mobilfizetési alkalmazás felhasználói, a HurráNyaralunk.hu utazási irodától.

Már több mint 60 ezren használják Magyarországon a Cellum csoport által fejlesztett MasterCard Mobile mobilfizetési alkalmazást. Az alkalmazással mobiltelefonodat bankkártyás fizetésre is használhatod. Segítségével ott és akkor fizeted be a partner szolgáltatóktól kapott számláidat, ahol, és amikor csak akarod. Emellett feltöltheted vele saját Telenor és T-Mobile egyenlegedet vagy akár másokét is, kiegyenlítheted a netes vásárlásaid összegét a MasterCard Mobile-t elfogadó weboldalakon, sőt, élvezheted a QR-kódos vásárlás előnyeit is az erre alkalmas elfogadóhelyeken.

nyaralas.jpg
És most 700 000 forintos utazási utalványt is nyerhetsz, ilyen egyszerűen:

Ha még nincs MasterCard Mobile alkalmazásod, töltsd le, és regisztráld, majd aktiváld benne MasterCard vagy CVC-kóddal ellátott Maestro kártyádat! Jelentkezz a játékba az alábbiak alapján, majd vásárolj MasterCard Mobile-lal három különböző elfogadóhelyen 2013. 05. 01. és 05. 31. között!

Az alkalmazás letöltéséről bővebben - KATTINTS IDE!

Így jelentkezhetsz:

Ha az alkalmazásban jelentkezel: Fogadd el a MasterCard Mobile alkalmazásban a játékszabályzatot és az adatkezelési nyilatkozatot!

Ha itt a weboldalon jelentkezel:
Töltsd ki ezt a jelentkezési lapot, majd az alkalmazásban fogadd el az adatkezelési nyilatkozatot!


MasterCard Mobile: a szuperbiztonságos fizetési megoldás

Ha MasterCard Mobile-lal fizetsz, akkor tulajdonképpen a regisztráció során létrehozott virtuális bankkártyáddal (Mobil Bankkártya) egyenlíted ki a számlát. A biztonság érdekében valamennyi MasterCard Mobile alkalmazáson indított tranzakcióhoz szükség lesz az mPIN kódodra, amit csak te ismersz. A MasterCard Mobile alkalmazásoddal így csak te tudsz fizetni, tehát illetéktelenek akkor sem lesznek képesek tranzakciót indítani a készülékedről, ha a telefonodat ellopják vagy elhagyod.

A MasterCard Mobile alkalmazással a döntés a te kezedben van. Csak fel kell emelned a mobilodat, és már fizethetsz is.
mcmlogo.jpg
A MasterCard Mobile alkalmazás egy szuperbiztonságos fizetési forma. A MasterCard Mobile alkalmazással ugyanis a bankkártyád adatai – a bankkártyaszám, CVC-kód és az általad megadott mPIN kód – nem tárolódnak mobiltelefonodban. Az mPIN kódhoz a kártyabirtokoson kívül senki sem férhet hozzá.

Ha ellopják, vagy elveszíted a telefont, tiltsd le SIM kártyádat operátorodnál, a letiltás után az alkalmazás sem fog működni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr875302287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása