Trendek, technológiák, fogyasztói szokások - amit a mobilfizetés világáról tudni érdemes.

Hozzánk is jön a McDonald's okoscsomagolása

2013/02/28. - írta: Mobilpénztárca

Az ígéretek szerint még az idei év folyamán világszerte bevezeti "okoscsomagolását" a McDonalds, az egyik legnagyobb globális étteremlánc.


A tervek szerint az év végéig világszerte QR-kódok jelennek meg a McDonald's-os tasakokon és a poharakon. A kód segítségével okostelefonunkon olyan oldalakat olvashatunk majd le, amelyek táplálkozási információkat, egészségmegőrzési tippeket adnak, bemutatják az ételek összetevőit, származási helyét, és szöveget és illusztrációkat egyaránt tartalmaznak.

McDonalds-QR_1.jpg
A McDonald' fogyasztói kutatásai alapján, valamint saját globális tanácsadó testületével konzultálva indítványozta az új projektjét. "Vásárlóink kívánalma, hogy többet akarnak megtudni az élelmiszerekről és azok összetevőiről, mi lehetővé tesszük, hogy ezek az információk egyszerűen legyenek elérhetők- kommentált Kevin Newell, a cég márkaigazgatója.

Az új csomagolási desig év elején jelent meg az Egyesült Államokban és világszerte az egész év során jelen lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr85109200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása